<:FoodEstablishment rdf:about="https://data.datatourisme.fr/5/50aaa7e4-e577-359e-9111-45e35aa54566">
de
2024-07-11
2024-12-04T09:02:18.07Z
ea41d8187066daf572f1c80901abeaab
1022
5
4d5064faa96ea4406d6ad1022eab4b26
60
2011-06-29
On the edge of a forest on a remote site surrounded by pastureland. Production of goat, Bargkass and Siaskass cheeses.
En bordure de forêt sur un site isolé entouré de pâturages. Production de fromages de chèvre, Bargkass et Siaskass.
En la linde del bosque, en un lugar aislado rodeado de pastos. Producción de queso de cabra, Bargkass y Siaskass.
Aan de rand van het bos op een afgelegen plek, omgeven door weilanden. Productie van geitenkaas, Bargkass en Siaskass.
Am Waldrand auf einem abgelegenen Gelände, umgeben von Weiden. Herstellung von Ziegenkäse, Bargkass und Siaskass.
Ai margini della foresta, in un luogo appartato e circondato da pascoli. Produzione di formaggio di capra, Bargkass e Siaskass.
Ferme auberge du Bruckenwald
241000198