@prefix owl: . @prefix data: . @prefix olo: . @prefix : . @prefix kb: . @prefix xsd: . @prefix meta: . @prefix rdfs: . @prefix dc: . owl:topObjectProperty data:dee24cc9-cec6-32bd-9dae-92c5d2a6c9de ; olo:slot data:da0b24a3-af5a-3839-9457-fa609962859f ; :hasAudience kb:ForAll, kb:Hikers, kb:Walkers ; :hasBeenCreatedBy ; :hasBeenPublishedBy data:05dc9cb8-2fa5-383d-b87b-497de06649a2 ; :hasClientTarget kb:ForAll, kb:Hikers, kb:Walkers ; :hasContact data:10f5f30e-4d80-3c30-9098-967daf5665a5 ; :hasDescription data:dee24cc9-cec6-32bd-9dae-92c5d2a6c9de ; :hasMainRepresentation data:5b588397-cf55-34f9-8dea-3ebf6a74db4f ; :hasRepresentation data:5b588397-cf55-34f9-8dea-3ebf6a74db4f ; :hasReview data:a636394d-45d8-3e53-902d-d95b3598b98b ; :hasTheme kb:FaunaFlora, kb:NatureAndEnvironment, kb:Pedestrian, kb:PlantsAndFlower ; :hasTranslatedProperty data:23f9aa40-568c-3704-99fb-3ef61abf6a8a ; :isLocatedAt data:2e2a4943-b9b9-382b-85f0-aa71e42e2ade ; :lastUpdate "2025-12-31"^^xsd:date ; :lastUpdateDatatourisme "2026-10-16T01:22:51.478Z"^^xsd:dateTime ; meta:fingerprint "a4bd68d90aa824f64f21d6e4ccbe3666" ; meta:hasFluxIdentifier "1159"^^xsd:int ; meta:hasOrganizationIdentifier "23"^^xsd:int ; meta:sourceChecksum "b57d68a1e0326734f9dbcf7191fb06a1" ; :creationDate "2023-05-21"^^xsd:date ; :isOwnedBy data:10f5f30e-4d80-3c30-9098-967daf5665a5 ; :tourDistance "8000.0"^^xsd:float ; :hasTourType kb:Loop ; :hasPracticeCondition data:949960b8-abf8-3174-9451-22b2363f83c9 ; :negativeCumulDifference "59.0"^^xsd:float ; :positiveCumulDifference "76.0"^^xsd:float ; a :PointOfInterest, :Tour, :WalkingTour, olo:OrderedList ; rdfs:comment "La forêt de la Double est survolée chaque année par les vols de pigeons ramiers. L’oiseau bleu, que l’on surnomme dans le Sud-Ouest la palombe, migre depuis les pays scandinaves jusqu’au sud de l’Europe voir l’Afrique pour y passer l’hiver."@fr, "The forest of the Double is overflown every year by flights of wood pigeons. The blue bird, which in the southwest is called the pigeon, migrates from Scandinavia to southern Europe and even Africa to spend the winter."@en, "Het bos van de Dubbel wordt elk jaar overspoeld door vluchten houtduiven. De blauwe vogel, in het zuidwesten bekend als de duif, trekt vanuit de Scandinavische landen naar Zuid-Europa en zelfs Afrika om daar te overwinteren."@nl, "El bosque del Doble es sobrevolado cada año por vuelos de palomas torcaces. Este pájaro azul, conocido en el suroeste como paloma torcaz, emigra de los países escandinavos al sur de Europa e incluso a África para pasar allí el invierno."@es, "Der Wald von La Double wird jedes Jahr von den Flügen der Ringeltaube überflogen. Der blaue Vogel, der im Südwesten auch Taube genannt wird, zieht von Skandinavien nach Südeuropa und Afrika, um dort den Winter zu verbringen."@de, "La foresta del Doppio è sorvolata ogni anno da voli di colombacci. L'uccello blu, conosciuto nel sud-ovest come colombaccio, migra dai Paesi scandinavi all'Europa meridionale e persino all'Africa per trascorrervi l'inverno."@it ; rdfs:label "Boucle de Saint André de Double"@de, "Boucle de Saint André de Double"@en, "Boucle de Saint André de Double"@es, "Boucle de Saint André de Double"@fr, "Boucle de Saint André de Double"@nl ; dc:identifier "ITIAQU024V50K344" .