@prefix owl: . @prefix data: . @prefix : . @prefix kb: . @prefix xsd: . @prefix meta: . @prefix schema: . @prefix rdfs: . @prefix dc: . owl:topObjectProperty data:fc0b88db-c09b-30c9-a74a-65de4c8e3100 ; :hasBeenCreatedBy ; :hasBeenPublishedBy data:05dc9cb8-2fa5-383d-b87b-497de06649a2 ; :hasContact data:48ed2c77-38ba-33f2-87df-00f49770ca83 ; :hasDescription data:fc0b88db-c09b-30c9-a74a-65de4c8e3100 ; :hasMainRepresentation data:1bfc7fac-84db-391a-a329-c05f5f8c0cdb ; :hasRepresentation data:082595f3-d68f-3799-a1af-7a4a7b3fe759, data:1bfc7fac-84db-391a-a329-c05f5f8c0cdb, data:1ebc1013-2c21-35c9-b73b-dfae929f1e89 ; :hasTheme kb:InTheCountryside, kb:Pedestrian ; :isLocatedAt data:cb51cff0-9ca8-33d4-8ac1-46b675c9c98c ; :lastUpdate "2024-11-17"^^xsd:date ; :lastUpdateDatatourisme "2026-11-03T02:47:01.053Z"^^xsd:dateTime ; meta:fingerprint "917b2d740d3e15bb13fc49c2b6fcccc4" ; meta:hasFluxIdentifier "1143"^^xsd:int ; meta:hasOrganizationIdentifier "23"^^xsd:int ; meta:sourceChecksum "369cdcea8bb7c5b87cb84f82b73b8b70" ; :creationDate "2008-02-04"^^xsd:date ; :hasBookingContact data:48ed2c77-38ba-33f2-87df-00f49770ca83 ; :hasNeighborhood kb:InTheCountryside ; :isOwnedBy data:48ed2c77-38ba-33f2-87df-00f49770ca83 ; a :PlaceOfInterest, :PointOfInterest, :NaturalHeritage, schema:Landform ; rdfs:label "Observatoire de l'Avifaune"@en, "Observatoire de l'Avifaune"@fr, "Observatoire de l'Avifaune"@de, "Observatoire de l'Avifaune"@es, "Observatoire de l'Avifaune"@nl ; dc:identifier "PNAAQU040FS00011" .