@prefix : . @prefix schema: . @prefix rdfs: . @prefix dc: . a :EntertainmentAndEvent, :PointOfInterest, :Rambling, :SportsEvent, schema:Event, schema:SportsEvent ; rdfs:comment """To your knives! Come and learn how to open oysters. From theory to practice, you will learn about different opening techniques: from the most unusual to the most efficient to finally know how to open them without risk! You will hear the history of oyster consumption, inventions and innovations to make opening oysters easier. Anatomy, biology, seasonality, cooking recipes, nothing will be spared. Discover the flavour of our precious shellfish, a journey between sea and marsh... and their benefits. We taste the oysters that we open! Materials provided. VISIT DURATION: 1h (tasting included)RATES: 12€ During school holidays, Thursdays at 3 or 5 p.m., Fridays at 10 a.m Additional dates: May, June and September Reservation essential on 05 46 47 06 48"""@en, """À vos couteaux ! Venez apprendre à ouvrir les huîtres. De la théorie à la pratique, vous vous familiariserez avec différentes techniques d’ouverture : de la plus insolite à la plus efficace pour savoir enfin les ouvrir sans risque ! Vous entendrez l’histoire de la consommation de l’huître, les inventions et innovations pour en faciliter l’ouverture. Anatomie, biologie, saisonnalité, recettes de cuisine, rien ne vous sera épargné. Découvrez la flaveur de nos précieux coquillages, un voyage entre mer et marais... et leurs bienfaits. On déguste les huîtres que l’on ouvre ! Matériel fourni. DUREE VISITE : 1h (dégustation incluse)TARIFS : 12€ Pendant les vacances scolaires, les jeudis à 15h ou 17h, les vendredis à 10h00 Dates supplémentaires : en mai, juin et septembre Réservation indispensable au 05 46 47 06 48"""@fr ; rdfs:label "OUVRIR LES HUITRES , TOUTE UNE HISTOIRE FORT ROYER"@fr ; dc:identifier "415750" .