[ { "@id": "https://data.datatourisme.fr/15/f2466309-8cda-3486-87b5-09db575bdcb1", "http://www.w3.org/2002/07/owl#topObjectProperty": [ { "@id": "https://data.datatourisme.fr/1b5f6302-fbc6-3d55-b454-e3cb5524557e" } ], "https://www.datatourisme.fr/ontology/core#hasDescription": [ { "@id": "https://data.datatourisme.fr/1b5f6302-fbc6-3d55-b454-e3cb5524557e" } ] }, { "@id": "https://data.datatourisme.fr/1b5f6302-fbc6-3d55-b454-e3cb5524557e", "http://www.w3.org/2002/07/owl#topDataProperty": [ { "@value": "Local farm that rears, slaughters, processes and sells open-air poultry products.", "@language": "en" }, { "@value": "\"Le poulet de ma grand'mère\", comme le redécouvre mes clients.", "@language": "fr" }, { "@value": "\"Das Huhn meiner Großmutter\", wie meine Kunden es wiederentdecken.", "@language": "de" }, { "@value": "\"Mijn oma's kip\", zoals mijn klanten het herontdekken.", "@language": "nl" }, { "@value": "\"El pollo de mi abuela\", como lo redescubren mis clientes.", "@language": "es" }, { "@value": "\"Il pollo di mia nonna\", come lo riscoprono i miei clienti.", "@language": "it" } ], "https://www.datatourisme.fr/ontology/core#shortDescription": [ { "@value": "Local farm that rears, slaughters, processes and sells open-air poultry products.", "@language": "en" }, { "@value": "\"Le poulet de ma grand'mère\", comme le redécouvre mes clients.", "@language": "fr" }, { "@value": "\"Das Huhn meiner Großmutter\", wie meine Kunden es wiederentdecken.", "@language": "de" }, { "@value": "\"Mijn oma's kip\", zoals mijn klanten het herontdekken.", "@language": "nl" }, { "@value": "\"El pollo de mi abuela\", como lo redescubren mis clientes.", "@language": "es" }, { "@value": "\"Il pollo di mia nonna\", come lo riscoprono i miei clienti.", "@language": "it" } ], "@type": [ "https://www.datatourisme.fr/ontology/core#Description" ], "http://purl.org/dc/elements/1.1/description": [ { "@value": "Luzernefelder, Ruhe, ein leidenschaftlicher Beruf - der Cocktail, um gutes Bauernhofgeflügel zu züchten und zu produzieren; in mindestens 110 Tagen mit dem von uns in nachhaltiger Landwirtschaft erzeugten Getreide aufgezogen; auf dem Hof geschlachtet und verarbeitet; die Aufwertung unserer Arbeit in ultrakurzen Kreisläufen. Klassisches oder festliches Geflügel und frische Eier.", "@language": "de" }, { "@value": "Alfalfa fields, peace and quiet, a passionate profession, the cocktail to raise and produce good farm poultry; reared in 110 days minimum with cereals produced in sustainable agriculture by us; slaughtered and processed on the farm; the valorization of our work in an ultra short circuit. Classic or festive poultry and fresh eggs.", "@language": "en" }, { "@value": "Campi di erba medica, pace e tranquillità, un lavoro con una passione, il cocktail per allevare e produrre del buon pollame da cortile; allevato in 110 giorni minimo con cereali prodotti in agricoltura sostenibile da noi; macellato e lavorato in azienda; la valorizzazione del nostro lavoro in ultra corto circuito. Pollame classico o festivo e uova fresche.", "@language": "it" }, { "@value": "Campos de alfalfa, tranquilidad, un trabajo con pasión, el cóctel de criar y producir buenas aves de corral; criadas en 110 días mínimo con cereales producidos en agricultura sostenible por nosotros; sacrificadas y procesadas en la granja; la valorización de nuestro trabajo en ultra corto circuito. Aves de corral clásicas o festivas y huevos frescos.", "@language": "es" }, { "@value": "Des champs de luzerne, du calme, un métier passion, le cocktail pour élever et produire une bonne volaille de ferme ; élevée en 110 jours minimum avec les céréales produites en agriculture raisonnée par nos soins ; abattue et transformée à la ferme ; la valorisation de notre travail en circuit ultra court. Volailles classiques ou festives et œufs frais.", "@language": "fr" }, { "@value": "Velden met luzerne, rust, een baan met een passie, de cocktail om goed boerenpluimvee te fokken en te produceren; in minimaal 110 dagen grootgebracht met granen die door ons in duurzame landbouw zijn geproduceerd; geslacht en verwerkt op de boerderij; de valorisatie van ons werk in ultra kort circuit. Klassiek of feestelijk gevogelte en verse eieren.", "@language": "nl" } ] }, { "@id": "https://www.datatourisme.fr/ontology/core#Description" } ]