@prefix owl: . @prefix data: . @prefix : . @prefix xsd: . @prefix meta: . @prefix schema: . @prefix rdfs: . @prefix dc: . owl:topObjectProperty data:b06587e0-0ade-3264-9cfa-e61b8736479b ; :hasBeenCreatedBy ; :hasBeenPublishedBy data:8a9feb4b-2cbd-3d2c-b507-bd6c6776b23b ; :hasContact data:d10253f6-ee23-3420-bfd1-738d5eb53d1e ; :hasDescription data:b06587e0-0ade-3264-9cfa-e61b8736479b ; :hasTranslatedProperty data:8a9b9f1e-3626-3844-b7f5-8ec6036a08c0, data:f7aa195d-f820-3123-93eb-3317b33d8497, data:7fd76c5f-b521-3968-a057-4f020e899b6e ; :isLocatedAt data:56183635-532b-320d-afbd-fb97d033217d ; :lastUpdate "2024-09-25"^^xsd:date ; :lastUpdateDatatourisme "2024-09-26T05:56:10.704Z"^^xsd:dateTime ; meta:fingerprint "d3248b5f2370b1708d66330534e3d774" ; meta:hasFluxIdentifier "392"^^xsd:int ; meta:hasOrganizationIdentifier "13"^^xsd:int ; meta:sourceChecksum "b21a49616ce4fa9ae01f4fa7cbb6fc5f" ; :isOwnedBy data:d5157096-9543-3565-b370-950534097bed ; a :FoodEstablishment, :PlaceOfInterest, :PointOfInterest, schema:FoodEstablishment ; rdfs:comment "In a welcoming museum of popular mountain art, at the brasserie Alpine LA BARATTE you will taste in a traditional way: cheese specialties, 4-meat pierrades as well as desserts ENTIRELY homemade by our Chef Claude Trincaz."@en, "Dans un chaleureux musée d’art populaire montagnard, à la brasserie Alpine LA BARATTE vous goûterez de façon traditionnelle : spécialités fromagères, pierrades aux 4 viandes ainsi que les desserts ENTIEREMENT faits maison par notre Chef Claude Trincaz."@fr, "En un cálido museo de arte popular de montaña, en la brasserie alpina LA BARATTE degustará especialidades tradicionales de queso, 4 pierrades de carne y postres TOTALMENTE caseros elaborados por nuestro Chef Claude Trincaz."@es, "In un caldo museo dell'arte popolare di montagna, alla brasserie alpina LA BARATTE potrete gustare specialità tradizionali a base di formaggio, 4 pierre di carne e dessert interamente fatti in casa dal nostro chef Claude Trincaz."@it, "In der Brasserie Alpine LA BARATTE, einem gemütlichen Museum für Volkskunst aus den Bergen, können Sie traditionelle Käsespezialitäten, Pierrades mit 4 Fleischsorten und hausgemachte Desserts von unserem Chef Claude Trincaz probieren."@de, "In een gezellig museum van populaire bergkunst kun je in de Alpenbrasserie LA BARATTE genieten van traditionele gerechten zoals kaasspecialiteiten, 4-vleespierrades en desserts die ENTIJD door onze chef-kok Claude Trincaz zijn gemaakt."@nl ; rdfs:label "Alpine brewery La Baratte"@en, "Brasserie alpine La Baratte"@fr, "Alpine brasserie La Baratte"@nl ; dc:identifier "5504002" .