@prefix schema: . @prefix data: . @prefix owl: . @prefix : . @prefix xsd: . @prefix meta: . @prefix rdfs: . @prefix dc: . schema:offers data:09f2343d-e7b6-33c6-81f6-eb6fe5534bc7 ; owl:topObjectProperty data:21c10321-ca21-3e2b-8360-f6515e21b2ee ; :hasBeenCreatedBy ; :hasBeenPublishedBy data:36ac2aa2-25d7-341e-b68a-2e78c6066065 ; :hasContact data:5a5495ff-5256-324b-bee3-c1980c886baf ; :hasDescription data:21c10321-ca21-3e2b-8360-f6515e21b2ee ; :hasTranslatedProperty data:377db7d9-90ae-3316-9500-ad5b56bad4c2, data:3047004f-48cf-32f2-804f-15d4b97790de, data:eff285be-3955-3320-82d2-2969e98675c4, data:2b609b7a-df22-37e2-b025-ba2423beddd1, data:169e7e7a-6302-3d00-a279-ccce2e973d11 ; :isLocatedAt data:20d60de2-e035-3d28-bcda-7adaf8ad0fdd ; :lastUpdate "2024-01-26"^^xsd:date ; :lastUpdateDatatourisme "2024-01-27T07:05:45.473Z"^^xsd:dateTime ; :offers data:09f2343d-e7b6-33c6-81f6-eb6fe5534bc7 ; :takesPlaceAt data:985fccfe-c482-3210-8c33-3f5fdc4a95fc ; meta:fingerprint "ede111f89521b3a163f7c45ac0978914" ; meta:hasFluxIdentifier "392"^^xsd:int ; meta:hasOrganizationIdentifier "13"^^xsd:int ; meta:sourceChecksum "2b421fbc2571c20d089c3348d390bbc6" ; :isOwnedBy data:982e49dd-a692-3130-a956-617ba414705f ; schema:endDate "2024-06-01"^^xsd:date ; schema:startDate "2024-06-01"^^xsd:date ; a :EntertainmentAndEvent, :PointOfInterest, schema:Event ; rdfs:comment "Cours de cuisine \"la cuisson à base température (viande et poisson)\" au restaurant la Tour de 15h à 18h30. Venez partager les trucs du chef Gilles Roux. 55€. Inscription 04.71.66.86.66"@fr, "Cooking class \"la cuisson à base température (viande et poisson)\" at restaurant la Tour from 3 pm to 6:30 pm. Come and share chef Gilles Roux's tips. 55? Registration 04.71.66.86.66"@en, "Kookles over \"koken bij lage temperaturen (vlees en vis)\" in restaurant La Tour van 15.00 tot 18.30 uur. Kom het leren van chef-kok Gilles Roux. 55? Inschrijven 04.71.66.86.66"@nl, "Clase de cocina sobre \"cocina a baja temperatura (carne y pescado)\" en el restaurante La Tour de 15:00 a 18:30 h. Venga a aprender del chef Gilles Roux. 55? Inscripción 04.71.66.86.66"@es, "Kochkurs \"Kochen mit niedriger Temperatur (Fleisch und Fisch)\" im Restaurant la Tour von 15:00 bis 18:30 Uhr. Teilen Sie die Tricks des Küchenchefs Gilles Roux. 55? Anmeldung 04.71.66.86.66"@de, "Corso di cucina sulla \"cottura a bassa temperatura (carne e pesce)\" presso il ristorante La Tour dalle 15:00 alle 18:30. Venite a imparare dallo chef Gilles Roux. 55? Registrazione 04.71.66.86.66"@it ; rdfs:label "Cours de cuisine \"la cuisson à basse températures (viande et poisson)\""@fr ; dc:identifier "5419277" .