@prefix schema: . @prefix data: . @prefix owl: . @prefix : . @prefix kb: . @prefix xsd: . @prefix meta: . @prefix rdfs: . @prefix dc: . schema:offers data:eee6098f-fc54-3e76-beb3-786fc578b739 ; owl:topObjectProperty data:ebd5063e-988b-3a41-84c6-4449df083650 ; :availableLanguage "de" ; :hasAudience kb:ForAll, kb:Groups ; :hasBeenCreatedBy ; :hasBeenPublishedBy data:20532ef0-d667-3379-a67a-acc084fad788 ; :hasClientTarget kb:ForAll, kb:Groups ; :hasContact data:be086dc6-e99f-316b-8abb-acc12b8a6aa0 ; :hasDescription data:ebd5063e-988b-3a41-84c6-4449df083650 ; :hasFeature data:4ec6e7df-0e93-3479-8246-b380d943e524 ; :hasReview data:ff0d09cf-166f-325c-bb0e-e7b62ac45137, data:7f929e53-1241-3770-8b00-53d73fdc2e44, data:f0098343-d34e-3fbd-86fa-672a2922ed8a, data:09ba61c3-ce1c-34bf-b451-6dafdae6feac, data:41d0bf4a-2806-3d1e-8e6a-62132a89e667, data:92d679cc-ea05-3160-96a5-7d7af46c227a ; :hasTranslatedProperty data:3d6554b6-4ff0-3157-949e-421b670f2ea2, data:32718add-da8a-3548-985f-4cc1428840fb, data:3ef2dc48-096e-3442-94bd-57f8219c09dd, data:70455d90-0d95-355e-9826-0482e2d6ec5b, data:c269a5c7-38c5-3f2a-ba97-c5a29bf74d02 ; :isEquippedWith kb:Caterer, kb:TakeawayFoodOrMeals, kb:Wifi ; :isLocatedAt data:b1dcb771-e492-3fcc-8084-ef0717e90066 ; :lastUpdate "2024-04-09"^^xsd:date ; :lastUpdateDatatourisme "2024-05-08T04:17:13.463Z"^^xsd:dateTime ; :offers data:eee6098f-fc54-3e76-beb3-786fc578b739 ; :reducedMobilityAccess false ; meta:fingerprint "942e67394fa2fa665569e8696d8d54bf" ; meta:hasFluxIdentifier "418"^^xsd:int ; meta:hasOrganizationIdentifier "10"^^xsd:int ; meta:sourceChecksum "d49aff3a7cb5e757f37368ee9b61b318" ; :allowedPersons 75 ; a :FoodEstablishment, :PlaceOfInterest, :PointOfInterest, :Restaurant, schema:FoodEstablishment, schema:Restaurant ; rdfs:comment """In einem der "schönsten Dörfer Frankreichs" lädt die Hostellerie du Prieuré, eine ehemalige Postkutschenstation, zu touristischen Entdeckungen und kulinarischen Sensationen ein. Chefkoch Didier Soulier vereint mit Sicherheit und Einfallsreichtum die Produkte des Marktes und der umliegenden Wälder und Teiche: "Meine Küche entsteht aus frischen Produkten, die ich bei meinen Besuchen bei den lokalen Erzeugern auswähle" Tochter Maéva bereitet köstliche Desserts zu. Und für eine Kombination von Speisen und Weinen fragen Sie Valérie, sie wird Ihnen originelle Weine aussuchen."""@de, """In the setting of one of the "most beautiful villages in France", the Hostellerie du Prieuré, a former stagecoach relay, invites you to discover the sights and culinary sensations. The chef Didier Soulier safely and inventively combines market produce with that from the surrounding woods and ponds: "My cuisine is based on fresh produce selected during my visits to local producers" Maéva la fille prepares delicious desserts. And for a food and wine pairing, ask Valérie, she will select original wines for you."""@en, """Dans l’écrin d’un des « plus beaux villages de France », l’Hostellerie du Prieuré, un ancien relais pour diligences, invite aux découvertes touristiques et aux sensations culinaires. Le chef Didier Soulier marie avec sûreté et inventivité les produits du marché, ceux des bois et étangs environnants : « Ma cuisine prend naissance à partir de produits frais sélectionnés, lors de mes visites, chez les producteurs locaux ». Maéva la fille prépare de délicieux desserts. Et pour un mariage mets et vins, demander Valérie, elle vous sélectionnera des vins originaux."""@fr, """In het kader van een van de "mooiste dorpen van Frankrijk" nodigt de Hostellerie du Prieuré, een voormalige postkoetshalte, u uit tot toeristische ontdekkingen en culinaire sensaties. Chef Didier Soulier combineert marktproducten en producten uit de omliggende bossen en vijvers met vaardigheid en inventiviteit: "Mijn keuken is gebaseerd op verse producten die ik tijdens mijn bezoeken bij lokale producenten selecteer" Maéva de dochter bereidt heerlijke desserts. En voor een wijn-spijs combinatie, vraag naar Valérie, zij selecteert originele wijnen voor u."""@nl, """Nella cornice di uno dei "più bei villaggi di Francia", l'Hostellerie du Prieuré, un'antica fermata della diligenza, vi invita a fare scoperte turistiche e a gustare sensazioni culinarie. Lo chef Didier Soulier combina con abilità e inventiva i prodotti del mercato e quelli provenienti dai boschi e dagli stagni circostanti: "La mia cucina si basa su prodotti freschi selezionati dai produttori locali durante le mie visite" La figlia Maéva prepara deliziosi dessert. E per un abbinamento cibo-vino, chiedete di Valérie, che selezionerà per voi vini originali."""@it, """En el marco de uno de los "pueblos más bonitos de Francia", la Hostellerie du Prieuré, antigua parada de diligencias, le invita a hacer descubrimientos turísticos y a disfrutar de sensaciones culinarias. El chef Didier Soulier combina los productos del mercado y de los bosques y estanques de los alrededores con habilidad e inventiva: "Mi cocina se basa en productos frescos seleccionados de los productores locales durante mis visitas" La hija Maéva prepara deliciosos postres. Y para un maridaje, pregunte por Valérie, ella seleccionará vinos originales para usted."""@es ; rdfs:label "HOSTELLERIE DU PRIEURÉ"@fr ; dc:identifier "848080181" .