@prefix owl: . @prefix data: . @prefix : . @prefix xsd: . @prefix meta: . @prefix schema: . @prefix rdfs: . @prefix dc: . owl:topObjectProperty data:1339ea88-3fbe-3f25-b95e-ceedf1f069e9 ; :hasBeenCreatedBy ; :hasBeenPublishedBy data:20532ef0-d667-3379-a67a-acc084fad788 ; :hasContact data:bd039b8c-26b6-3835-8731-f15fb470234c ; :hasDescription data:1339ea88-3fbe-3f25-b95e-ceedf1f069e9 ; :hasTranslatedProperty data:c12e03b5-e6c0-3d63-860e-76603aece565, data:7459e247-eaf7-3903-a8d1-ba7779c1606a, data:de4886f8-e2fc-339b-b436-63292f821261, data:4cda987d-5fad-3bbf-afbf-e8b3bff6bb08, data:fcfbe2f2-1c40-39e5-bfe7-9877dfa2b885 ; :isLocatedAt data:89d4bc42-5284-31db-bf7a-15d115b20323 ; :lastUpdate "2020-08-22"^^xsd:date ; :lastUpdateDatatourisme "2023-02-19T06:44:01.844Z"^^xsd:dateTime ; meta:fingerprint "dd3de5f8bcc34a45c6a71be94d191b61" ; meta:hasFluxIdentifier "838"^^xsd:int ; meta:hasOrganizationIdentifier "10"^^xsd:int ; meta:sourceChecksum "cf40272510ec17c0854dba0cdc26f44b" ; :hasExternalReference data:535478de-556e-0178-359a-bdd7ae793c12 ; a :PlaceOfInterest, :PointOfInterest, :Store, schema:LocalBusiness ; rdfs:comment """Um der Nachfrage der Verbraucher nach Authentizität gerecht zu werden, hat die Blachère-Gruppe ihr Angebot durch die Einrichtung einer traditionellen Bäckerei ergänzt. Unsere Bäcker sind bestrebt, frische Qualitätsprodukte herzustellen; sie kneten, formen und backen das Brot vor Ort und führen so die Tradition fort. Diese Einheiten (Filialen) haben eine gewisse Dynamik; ihr Betrieb erfordert zwischen acht und zwölf Beschäftigte, je nach Umfang und Zeitrahmen der einzelnen Standorte."""@de, """Para responder a la demanda de autenticidad de los consumidores, el Grupo Blachère ha añadido a su oferta una Panadería Tradicional. Nuestros panaderos se comprometen a elaborar productos frescos de calidad; amasan, dan forma y hornean el pan en el momento, perpetuando así la tradición. Estas unidades (filiales) son dinámicas; su funcionamiento requiere entre ocho y doce empleados en función de los volúmenes y el horario de cada centro."""@es, """Als antwoord op de vraag van de consument naar authenticiteit heeft de groep Blachère een traditionele bakkerij aan haar aanbod toegevoegd. Onze bakkers zetten zich in voor verse kwaliteitsproducten; ze kneden, vormen en bakken het brood ter plaatse en houden zo de traditie in stand. Deze eenheden (dochterondernemingen) zijn dynamisch; de werking ervan vereist acht tot twaalf werknemers, afhankelijk van de volumes en de uren van elke vestiging."""@nl, """Désireux de répondre à la demande d’authenticité des consommateurs, le Groupe Blachère a complété son offre par la mise en place d’une Boulangerie Traditionnelle. Nos boulangers s’attachent à fabriquer des produits frais de qualité; ils pétrissent, façonnent et cuisent le pain sur place, perpétuant ainsi la tradition. Ces unités (filiales) ont une dynamique certaine ; leur exploitation nécessite entre huit et douze salariés selon les volumes et amplitude horaire de chaque site."""@fr, """Per rispondere alla domanda di autenticità dei consumatori, il Gruppo Blachère ha aggiunto alla sua offerta un Panificio Tradizionale. I nostri panettieri si impegnano a realizzare prodotti freschi e di qualità; impastano, modellano e cuociono il pane sul posto, perpetuando così la tradizione. Queste unità (filiali) sono dinamiche; il loro funzionamento richiede da otto a dodici dipendenti, a seconda dei volumi e degli orari di ciascun sito."""@it, """Wishing to meet consumer demand for authenticity, Groupe Blachère has completed its offer by setting up a Traditional Bakery. Our bakers are committed to making fresh, quality products; they knead, shape and bake bread on site, thus perpetuating the tradition. These units (subsidiaries) have a definite dynamic; their operation requires between eight and twelve employees depending on the volumes and time span of each site."""@en ; rdfs:label "BOULANGERIE MARIE BLACHÈRE"@fr ; dc:identifier "848146724" .